Kimagasló versenyeredmények az Apponyi suliban

Büszkeséggel tölt el bennünk, hogy az őszi olvasóverseny 5-6. osztályosok korcsoportjában országos 1. helyezést ért el: Lajos Vince Valér 6. osztályos tanuló, aki a fordulók feladataiban Wéber Anikó: Az osztály vesztese című könyvét dolgozta fel teljesen hibátlanul, a maximális pontszámot elérve.

Az olvasóversenyen országos 4. helyen végzett Gáspár Virág, 6. helyen Balogh Bella hatodikos diákunk, csapatversenyben pedig a 4. helyet szerezte meg a Kiss Henrietta Leila és Szedmák Anna Julianna tagokból álló, szintén 6. osztályos csapat.

Felkészítő tanáruk: Bereczk Zsófia Mirtill.

Örömmel számolunk be Eredics Bálint Koppány 5. osztályos tanítványunk kimagasló eredményéről, aki a Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei döntőjében ért el 2. helyezést, s tovább jutott a kecskeméti országos döntőre. Nagyon szurkolunk, hogy ott is ilyen remekül küzdjön meg a számok birodalmával!

A XXII. SISTRUM Furulyaversenyen nagyon szép eredményt értek el a hangszeren játszó diákjaink, akik sokat készültek a megmérettetésre. A gyakorlás, a szorgalom meghozta gyümölcsét: Csabai Réka arany, Benczik Lilla és Mucza Rozina ezüst, Bolfán Viola, Tóth Hunor Benedek és Tóth Tamás Atilla pedig bronz fokozatban részesült.

Felkészítőik: Kalmárné Asbóth Zsuzsanna és Lasics Zsuzsanna tanárnők

Gratulálunk diákjainknak és felkészítő pedagógusaiknak az elért eredményekhez!